Vi söker Vikarie

29 OKT 2021 16:05
  • Skapad: 29 OKT 2021 16:05

Ridinstruktör för vikariat sökes till Mora Ridklubb!

Då en av våra ridinstruktörer skall vara föräldraledig söker vi nu ett vikariat på ca 75 % från den 3 januari och minst 6 månader framåt.

Vi söker efter en person med utbildning som lägst ridledarkurs och som är lyhörd för de olika ridgruppers nivåer. Du behöver vara driven och kunna arbeta självständigt. Vi ser även att du är pedagogisk, positiv, pålitlig och effektiv. Du ska ha god samarbetsförmåga och ha lätt att skapa goda relationer till både elever, föräldrar, andra medlemmar och dina kollegor. I tjänsten utöver att hålla ridlektioner ingår stalltjänst, utbildning/tillridning av ridskolehästar samt administrativa uppgifter. Kvällar och helger förekommer.

Mora Ridklubb är en ideell förening som startade 1971 och är medlem i Svenska Ridsportförbundet. Idag har vi ca 320 medlemmar och ca 250 ridande i veckan. Vi har nivåer från ridlekis till vuxna ryttare med egen häst som tävlar olika discipliner. Vi har i dagsläget 15 hästar och ponnyer i ridverksamheten. Vi har ett ridhus på 20x75 m, stor utebana, mindre utebana samt en mindre terrängbana. Vi arrangerar tävlingar i både hoppning och dressyr.

Lön enligt överenskommelse och anställningsvillkor enligt kollektivavtal.

Senaste ansökningsdatum den 15 nov, ansökningar behandlas även löpande.

Skicka din ansökan med CV, personligt brev och referenser till: This is a mailto link

För frågor kontakta Vicky Petterson ridskolechef på tel. 070-745 32 07 eller Pernilla Thalin ordförande på tel. 070-840 49 16 (kvällstid).

Välkommen med din ansökan!

Skribent: Sara Grötting