Nyheter från Distriktet

Semester

(2021-07-01 12:46)
Distriktets kansli är stängt för semester under veckorna 27-31. Efter semestern upphör även äntligen korttidspermitteringen och vårt kansli kommer att hålla öppet som vanligt igen. En skön sommar önskas er alla!

Från och med den 1 juli har regering och FHM tagit ännu ett steg och lättat något på de restriktioner som gäller tävling.

Distriktsmästerskap 2021

(2021-06-30 12:29)
Distriktsmästerskap för Dalarna 2021 anordnas nu under sommaren och hösten!

Äntligen har årets ungdomsledargrupp fått möjlighet att fullfölja sin utbildning!

Sommaren har knappt kommit, men det är ändå dags att anmäla lag till höstens serier och till Dressyrallsvenskan division I som genomförs under sensommaren! Anmäl senast 4 juli!

AGRIA Cup 2021 har startat och de första poängen plockades hos Vansbro Ryttarsällskap den 16 maj.

Den sista av vårens finaler, den för Ponnyallsvenskan division III dressyr, reds hos Leksands Ridklubb den 19 juni

Covid-19 och ridsporten

(2021-04-10 21:37)

Du vet väl att länsveterinärens rapporter om misstänkt smitta, med efterföljande provsvar, sedan flera år publiceras löpande på Dalarnas Ridsportförbunds hemsida?

Den traditionsenliga utdelningen av Dalarnas Championatstecken sker vid distriktets årsmöte. Detta sker i år digitalt den 29 mars, men icke desto mindre har Champions utsetts och de får prisas vid annat tillfälle!

Då vi ser att flera klubbar ännu inte har handledare som genomgått utbildning på det nya digitala grönt kort materialet bjuder vi in till ännu en handledarutbildning, Välkommen att anmäla till digital utbildning via Teams tisdagen den 30 mars!

Välkomna till 2021 års repetitionskurs som detta år kommer att ske digitalt den 23 januari.

Med anledning av den förändrade smittskyddssituationen måste vi skjuta fortbildningen fram i tiden. Ny dag kommer så snart möjlighet ges.

E-post: info@moraridklubb.se