Stalltjänst

För varje fast ridande elev ingår det stalltjänst 1 gång/termin, alltså en gång under våren och en gånger under hösten. Varje helgdag har en vuxen ansvarig som är van (etta).

Den lördagen eller söndagen hjälps man åt att sköta fodringar, utsläpp, insläpp, mockning mm. På gröna tavlan i stallet sitter en lista på vad som skall göras under dagen och vilka tider som gäller.

"Stalltjänstlistan" lämnas ut på lektionen i början på terminen och den finns också uppsatt i stallet på gröna tavlan. På listan i stallet finns även telefonummer till alla, ifall du behöver ringa och byta med någon.

Kan man inte ha sin stalltjänst får man själv byta med någon och meddela det till någon i personalen och till den som är 1:a!

Ni som är 1:or kan endast byta med varandra eftersom ni är över 18 år!

Barn under 12 år måste ha en vuxen som följer med på stalltjänsten.

Vill du som har stalltjänst ha en genomgång av vad som ska göras och var saker finns, kontakta Mora Ridklubb i tid så går vi igenom stallet!

Vid frågor eller akuta fall ring:

Sara Grötting 073-8034179

Vicky Pettersson 070-7453207

Nödfall/allvarlig olycka ring: 112

Kom ihåg att det DU gör för din förening betyder väldigt mycket!

Uppdaterad: 28 FEB 2018 15:29 Skribent: Mora Ridklubb