Följ sidan "Privat uppstallning"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Privat uppstallning

Mora ridklubb driver ett medlemsstall för gemenskap och engagemang med för närvarande 15 platser. För att ansöka om stallplats på Mora RK ska du skicka ett mail med beskrivning av dig själv och din häst samt ange vad du kan bidra med. Ansökan ska åtföljas av en avgift på 200 kr till BG 5294-0350. Denna avgift är en administrativ kostnad och betalas årligen för att behålla köplatsen.

Den som innehar köplats ska ha fyllt minst 18 år.

Lediga platser fördelas med hänsyn till kötid och möjlighet att aktivt bidra till det ideella föreningsarbetet. Med aktiv menas sittande i styrelse, ungdomssektion, kommittéer eller andra arbetsgrupper.

Den som hyr stallplats på Mora RK tävlar för föreningen.

I fördelningen av boxar ingår även bedömningen av hästens lämplighet och lätthanterlighet.

Den sökande har rätt att få veta sin egen plats i kön samt kölistans längd, där utöver är all information konfidentiell.

Detta gäller från 1 augusti 2018

(2020-09-07 15:25)